Ηθική, Ιεραρχία, και Πειθαρχία των μελών του ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.

Επειδή η Ελληνική κοινωνία νοσεί πολιτικώς, ευθύνη του Πολιτικού μας φορέως είναι να διηθίζει τις συμπεριφορές των μελών του ώστε να εξυψώνει την ηθική στάθμη των Ελλήνων.

Από επίσημα χείλη: Στο 40% η ληστεία των τραπεζικών καταθέσεων στην Κύπρο.

Η μόνη σωτήρια λύση είναι να τυπώσει δικό της χαρτονόμισμα η Κύπρος, ανακτώντας την νομισματική και κρατική της ανεξαρτησία, εκτός ευρώ.

Επαναστάσεις με ημερομηνία λήξεως

Το «ας ενωθούμε όλοι μαζί» δημιουργεί επαναστάσεις με ημερομηνία λήξεως.

Φέρνουν ξένους εργάτες να εργαστούν στην Ελλάδα, την ώρα που απολύουν τους Έλληνες

Αποδεικνύεται ότι όποιος πολίτης θεωρεί την ληστοσυμμορία Σαμαρά νόμιμη κυβέρνηση είναι είτε ηλίθιος, είτε προδότης, είτε μισέλλην, είτε όλα αυτά μαζί.

Έναρξη πατριωτικής προπαγανδιστικής εκστρατείας

Πρέπει να αποδείξουμε στους εχθρούς του Έθνους ότι ξέρουμε πώς να αντιμετωπίζουμε την μισελληνική τους προπαγάνδα.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Εκδήλωση στην Λάρισα, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου


Την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, στην Λάρισα, στο ξενοδοχείο Μετροπόλ, στο κέντρο της πόλεως, στις 12 το μεσημέρι, θα γίνει ομιλία με θέμα τους τρόπους απεμπλοκής από το Μνημόνιο και την ανάκτηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας. 

Διοργανωτής της εκδηλώσεως: Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος

Ομιλητές: Ιφικράτης Αμυράς, Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Αστέριο Χάμο για την πρόσκληση και την φιλοξενία.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Στρατηγικές υποδομές του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος


H επανάσταση είναι μία κορυφαία τέχνη και μία επιστήμη. Είναι η απάντησή μας στο συχνό ερώτημα, «γιατί δεν έχει γίνει ακόμη η παλλαϊκή εξέγερση;».
Πριν πάς στον πόλεμο, κτίζεις την οργανωτική υποδομή, και σχεδιάζεις πώς θα τοποθετήσεις τον στρατό σου στο πεδίο της μάχης. Όποιος έχει προλάβει να πιάσει καλύτερη θέση πριν ξεκινήσει η μάχη, αποκτά πλεονέκτημα έναντι του εχθρού.
Το αποτέλεσμα της μάχης εν πολλοίς θα κριθεί από τις προετοιμασίες που έκανε ο επαναστατικός στρατός πολλά χρόνια πριν, και όχι από τις κραυγές εφόδου της τελευταίας στιγμής.   
Για να επικρατήσει στην μάχη με τον εχθρό το Επαναστατικό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Κόμμα ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. πρέπει να σφυρηλατεί καθημερινώς στην συνείδηση των μελών του τα ακόλουθα δομικά στοιχεία, βασικά υλικά για να οικοδομηθεί το ανατρεπτικό κίνημα.
1. Η Ιδέα. Για να είναι απρόσβλητη από τα εχθρικά πυρά, είναι αδιάλλακτη. Για να κάνει άφοβους τους οπαδούς μπροστά στις διώξεις και τους κινδύνους, εξ αρχής ζητά θυσίες για τα ιδανικά μας. Απαγορεύονται οι ιδεολογικές εκπτώσεις, αλλιώς τα προσωρινά αριθμητικά κέρδη καταλήγουν σε μακροχρόνιες ποιοτικές ζημίες. Η ιδεολογία μας είναι δυσανεκτική προς τις μισελληνικές δοξασίες. Δεν επιτρέπει την συνύπαρξη με τα καρκινώματα.

Περιοδεία στην Κρήτη, από Τετάρτη 30 Οκτωβρίου





Την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο κέντρο της πόλεως, στο Δημαρχείο, Ανδρόγεω 2, Αίθουσα Αδρόγεω, ώρα 7μμ-10μμ, θα μιλήσει ο Ιφικράτης Αμυράς. Θα παρουσιαστεί η πολιτική στρατηγική της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.

Γνωριμία με συμπολεμιστές από την Κρήτη, και συζήτηση για την οργάνωση του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος.

Θα υπάρχει και δεύτερη εκδήλωση στα Χανιά. Ημέρα, ώρα, και τόπος για την δεύτερη ομιλία θα ανακοινωθεί συντόμως. 


www.ieraks.org
www.facebook.com/ieraks